Alles wat je moet weten over menstruatie in de islam

(12 klantbeoordelingen)

9,99

Fiqh-boek over de menstruatie

Categorie:

Beschrijving

Dé gids voor jouw menstruatieperiode!

Dit boek is het beste maatje voor meiden die meer te weten willen komen over de islamitische regels die te maken hebben met de menstruatie. Het vertelt je wat er gebeurt tijdens je menstruatieperiode en welke islamitische regels gevolgd moeten worden. Het beantwoordt de belangrijkste vragen die vele meiden stellen, op een duidelijke en vriendelijke manier, aan de hand van voorbeelden. Dit boek is in eenvoudig Nederlands geschreven, zodat het voor iedereen, jong en oud, toegankelijk is.

Asma Bouhotan, Tugce Apaydin en Gabrielle Geise zijn drie islamitische theologen die hun bachelorgraad Islamitische Theologie met succes hebben behaald aan de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam. Ze zetten hun kennis in voor de moslimgemeenschap in Nederland, zodat de moslims meer te weten komen over diverse islamitische onderwerpen die een (grote) rol spelen in het dagelijkse leven.

Extra informatie

Gewicht 0.126 kg
Afmetingen 21 × 14.8 × 1 cm

12 beoordelingen voor Alles wat je moet weten over menstruatie in de islam

 1. Safaa

  Samen met mijn dochter van 10 dit prachtige boek doorgenomen.
  Het is een makkelijk leesbaar boek en opent de deuren om te beginnen met seksuele voorlichting.
  Niet alleen mijn dochter heeft er veel van geleerd, maar ik ook!

 2. Karima (geverifieerde eigenaar)

  Een must voor iedere dame, die nog moet menstueren of haar puberteit al bereikt heeft! Je ziet gelijk dat hier onwijs veel werk in is gestopt, dus kan niet wachten om alles door te lezen in sha Allah. Moge Allah het werk zegenen en de auteurs rijkelijk belonen voor dit waardevolle stuk!

 3. Lamya (geverifieerde eigenaar)

  Heel leerzaam voor meiden! Zeker een aanrader.

 4. Sarra D. (geverifieerde eigenaar)

 5. Anonymous (geverifieerde eigenaar)

  Perfect

 6. Hannan Ahadduch (geverifieerde eigenaar)

  Heb het boekje enkel nog maar doorgebladerd en ziet er leuk uit. Duidelijk uitgelegd voor de jongere meisjes. Een aanrader!

 7. Khadija (geverifieerde eigenaar)

  Heel leerzame boek voor jonge meiden

 8. Malika El Ajjouri (geverifieerde eigenaar)

 9. Sasa

  Heb het boekje vandaag ontvangen. Zeer interessant en leerzaam voor de jongere meiden! Ook heel leuk gedaan en duidelijk uitgelegd. Super super super !!

 10. Yasmine

  Het boekje is niet alleen handig voor jonge meiden, maar ook voor volwassenen. Zelf ben geen jonge meid meer, maar ervaarde ik nog steeds onduidelijkheid bij mezelf omtrent dit onderwerp. Daarom ben ik super blij dat ik dit boekje gevonden heb waarin alles duidelijk staat uitgelegd. Geweldige toevoeging aan mijn boeken collectie en zeker een aanrader voor jong en oud.

 11. Ibtissam (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben super blij met de aankoop van dit product! Het is in makkelijke taal geschreven en duidelijk uitgelegd. Het doet me goed om te zien dat er eindelijk een Nederlandstalig boek is met uitleg over de fiqh van menstruatie. Ik hoop in de toekomst meer van dit soort producten te zien In Sha Allah.

  PS: Ik heb gelijk een aantal boekjes gekocht voor mijn nichtjes 🙂

 12. Noor (geverifieerde eigenaar)

  Dit boekje betreft een uitleg waar iedere moslim (zowel man als vrouw) van op de hoogte dient te zijn, het gaat onder andere namelijk over zaken die raken aan de geldigheid van bepaalde ‘ibadaat. Het biedt duidelijke handvaten voor jong en oud. Ondanks het feit dat het fiqh betreft (dat vaak zware termen kent), is het taalgebruik zeer toegankelijk. Ook heel mooi vormgegeven, Allahouma barek. Dus leuk om als cadeau te geven aan je nichtjes, of ter vergaring van kennis voor jezelf of een andere volwassene.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.