Winkelwagen


TRAINING

De hijab lijkt tegenwoordig één van de grootste uitdagingen en sociale media maakt het er niet makkelijker op. Meisjes krijgen al op jonge leeftijd te maken met idealen over hoe ze eruit horen te zien, welke kleding ze horen te dragen en hoe ze zich dienen te gedragen. Deze idealen staan vaak haaks op het islamitische concept van de hijab. Omdat de hijab een essentieel onderdeel is van onze Islamitische identiteit is het erg belangrijk dat we onze meiden de juiste handvaten geven in hun reis naar de hijab. Wij kunnen je hierbij helpen! Om deze handvaten mee te kunnen geven, lanceren wij een training voor moslimvrouwen over de hijab. Gedurende deze training bespreken we hoe de hijab een plek in de opvoeding kan krijgen, hoe de Islamitische identiteit middels de hijab versterkt kan worden, hoe dochters/zusjes/nichtjes op een liefdevolle manier begeleidt kunnen worden naar het dragen van de hijab en wanneer ze het draagt de juiste ondersteuning bieden. Kortom: een training gegeven door een islamitische theologe en een coach waarin je leert hoe je deze geweldige vorm van aanbidding een plaats kunt geven in de opvoeding en gezin.

Wil je als moeder meer leren over Islamitische regels van de hijab? JA

Wil je jouw dochter graag helpen bij het leren dragen van de hijab? JA

Wil je weten hoe je haar kan motiveren en haar band met de hijab leert versterken? JA

Dan is deze training bedoeld voor jou

VOORDELEN

Begeleiding

Begeleiding, ondersteuning en vragen stellen aan ervaren theoloog en coach

Community

Tijdens de training kunnen moeders samen sparren over vraagstukken en diepgaande discussies voeren

Diepgang

Op een laagdrempelige wijze diepgaande theologische en pedagogische informatie bespreken

Prijs

Lage entreekosten inclusief warme drankjes en appeltaart

INVESTERING

Wil je weten hoe je de liefde voor de hijab kunt versterken en hoe je dit opneemt in je opvoeding, maar weet je niet hoe je deze reis zo makkelijk mogelijk kunt maken? Dan is deze training belangrijk voor jou! Al vele moeders gingen je voor. Deze levenslange investering in jezelf en je dochter bedraagt €49,99 voor een training van 3,5uur!

MELD JE AAN!

Meedoen met deze training zal jou als (toekomstige) moeder of opvoedkundige een boost geven en het maakt de theorie over de hijab levendig. Sluit je bij ons aan voor alles wat met verbinding en gemeenschap te maken heeft. Maak je klaar voor mooie en diepgaande discussies, oprechte verbinding en een fijne community. It takes a village to help a mother and it takes a strong mother to raise a child.

Locatie en tijd

Adres Datum Tijdstip
Islamic Learning Center, Jan Rebelstraat 14H, 1069 CC Amsterdam
Zondag 29 januari
13:30 t/m 17:00
Wij bezorgen in Nederland en België

Gratis bezorging vanaf 70 euro

Uitstekende klantenservice

Heb je ons nodig? We zijn er voor je!

100% veilig betalen

Ruim aanbod aan alle bekende betaalmethoden