Winkelwagen

Met hart en ziel zetten wij ons
in voor de moslimgemeenschap

Onze missie en visie

Welke ouder wil zijn kinderen niet zien opgroeien tot sterke, gelukkige en trotse moslimvolwassenen? Er zijn vele methoden om onze kinderen de juiste richting in te sturen en het investeren in hun islamitische identiteit is een van de beste aspecten waar wij ons op kunnen focussen wanneer ze nog jong zijn.

Tegenwoordig is het praktiseren van het geloof een hele uitdaging. De Islam en de moslims zijn het doelwit van negatieve aandacht. Wij hoeven niet uit te leggen dat dit een negatief effect kan hebben op de islamitische identiteit van de jongeren als zij niet stevig in de schoenen staan. Wanneer de ouders in dergelijke omstandigheden niet investeren in de islamitische identiteit van hun kinderen dan is het ook geen verassing wanneer de jongeren besluiten om hun geloof niet te praktiseren. Het is om deze reden ontzettend belangrijk dat we onze focus, tijd en energie steken in het opbouwen en ontwikkelen van een sterke islamitische identiteit.

Hierom is Growing Muslim ontstaan. Zoals de naam al aangeeft staat het groeien van het moslimkind centraal in alle aspecten en vooral als het gaat om de islamitische identiteit. Groeien is bloeien!

Growing Muslim is een non-profit organisatie. Alle inkomsten gaan uit naar het uitbrengen van nieuwe producten, workshops en cursussen. We zijn niet uit op winst, maar juist uit op bewustwording, liefde voor de islam en het versterken van de islamitische identiteit bij uw kinderen.
Dit doen wij door het geven van workshops, cursussen én het ontwikkelen van islamitisch educatief materiaal waar de kinderen niet alleen heel veel plezier van hebben, maar ook een heleboel van kunnen leren. Al het materiaal is zelf ontworpen en wordt met heel veel liefde en positiviteit op de markt gebracht.

Ons team

Oprichter Growing Muslim en theoloog

Asma Bouhotan

Asma is een creatieve moeder met een grote passie voor het onderwijs. Deze passie stopt ze volledig in haar onderneming door het ontwikkelen van educatief materiaal, die effectief bijdragen in het versterken van de islamitische identiteit van uw kinderen.

Asma heeft haar bachelor behaald aan de Islamitische Universiteit Rotterdam. Ze heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan binnen het onderwijs als godsdienstleerkracht.

 

Gezinspedagoog

drs. Shazia Hussein

Shazia heeft aan de Haagse Hogeschool haar bachelor Pedagogiek behaald. Vervolgens heeft ze haar master Parenting and Child development (Gezinspedagogiek) behaald aan de Universiteit Leiden. 

De producten en cursussen worden door haar op pedagogisch niveau gecontroleerd zodat de producten niet alleen vermakend, maar ook pedagogisch verantwoord zijn. Hiernaast begeleidt ze inhoudelijk de boekenclub van Growing Muslim.

 

Pedagoog

Mirella van der Weg

Mirella heeft aan de Hogeschool van Amsterdam haar bachelor Pedagogiek behaald. Ze heeft veel ervaring in de gehandicapte jeugdzorg. Ze zet zich dagelijks in voor jong volwassen vrouwen met een rugzak door trauma en andere problematiek. Dit doet ze in een woongroep setting.

Binnen Growing Muslim worden de producten en cursussen door haar op pedagogisch niveau gecontroleerd zodat de producten niet alleen vermakend, maar ook pedagogisch verantwoord zijn.

 

Gezinspedagoog

drs. Rahma Sbita

Rahma heeft aan de Universiteit Leiden haar bachelor Pedagogische Wetenschappen behaald. Momenteel is ze bezig met het afronden van haar master Parenting and Child development (Gezinspedagogiek). 

De producten en cursussen worden door haar op pedagogisch niveau gecontroleerd zodat de producten niet alleen vermakend, maar ook pedagogisch verantwoord zijn. Hiernaast begeleidt ze inhoudelijk de boekenclub van Growing Muslim.

 

Projectleider Boekenclub

Debbie Spronck

Debbie Spronck heeft aan de Hogeschool Utrecht haar bachelor Social Work behaald. Voor haar werk is ze dagelijks in contact met kinderen in de leeftijd 0 t/m 15 jaar en ouders van verschillende afkomsten. Binnen het team van Growing Muslim is zij de projectleider van onze boekenclub. 

 

Wij bezorgen in Nederland en België

Gratis bezorging vanaf 70 euro

Uitstekende klantenservice

Heb je ons nodig? We zijn er voor je!

100% veilig betalen

Ruim aanbod aan alle bekende betaalmethoden