Over ons

Welke ouder wil zijn kinderen niet zien opgroeien tot sterke, gelukkige en trotse moslimvolwassenen? Er zijn vele methoden om onze kinderen de juiste richting in te sturen en het investeren in hun islamitische identiteit is een van de beste aspecten waar wij ons op kunnen focussen wanneer ze nog jong zijn.

Tegenwoordig is het praktiseren van het geloof een hele uitdaging. De Islam en de moslims zijn het doelwit van negatieve aandacht. Wij hoeven niet uit te leggen dat dit een negatief effect kan hebben op de islamitische identiteit van de jongeren als zij niet stevig in de schoenen staan. Wanneer de ouders in dergelijke omstandigheden niet investeren in de islamitische identiteit van hun kinderen dan is het ook geen verassing wanneer de jongeren besluiten om hun geloof niet te praktiseren. Het is om deze reden ontzettend belangrijk dat we onze focus, tijd en energie steken in het opbouwen en ontwikkelen van een sterke islamitische identiteit.

Hierom is Growing Muslim ontstaan en zoals de naam al aangeeft staat het groeien van het moslimkind centraal in alle aspecten en vooral als het gaat om de islamitische identiteit. Groeien is bloeien!

Wij focussen ons op het ontwikkelen van islamitisch educatief materiaal waar de kinderen niet alleen heel veel plezier van hebben maar ook een heleboel van kunnen leren. Al het materiaal is zelf ontworpen en wordt met heel veel liefde en positiviteit op de markt gebracht. Hiernaast focussen wij ons op het onderwijzen van kinderen in de leeftijd 4 t/m 16 jaar. Wij zijn inzetbaar voor verscheidene workshops.

Ons team

 

Asma Bouhotan
Oprichter Growing Muslim en theoloog

 

Asma is een creatieve moeder met een grote passie voor het onderwijs. Deze passie stopt ze volledig in haar onderneming door het ontwikkelen van educatief materiaal, die effectief bijdragen in het versterken van de islamitische identiteit van uw kinderen.

Asma heeft haar bachelorgraad behaald op de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam. Ze heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan binnen het onderwijs als godsdienstleerkracht.

 

Sepideh Jahfari
Orthopedagoog/Gedragswetenschapper

 

Sepideh is onze expert op het gebied van pedagogische wetenschappen en vervult een adviserende rol binnen Growing Muslim. De producten worden op pedagogisch niveau door haar gecontroleerd zodat de producten niet alleen vermakend zijn maar ook pedagogisch verantwoord.

Sepideh heeft haar bachelorgraad gevolgd op de Universiteit van Utrecht en haar mastergraad Orthopedagogiek op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze heeft onder andere veel werkervaring binnen de jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en de forensische doelgroep. Daarnaast is zij gespecialiseerd in complexe casussen en eigenaresse van de instelling Veerkracht Jeugdhulp. Kinderen en jongeren kunnen hier voor een korte periode verblijven of voor een langere tijd opgroeien.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.