WinkelwagenMet hart en ziel zetten wij ons in voor de moslimgemeenschap


Voor scholen, moskeeën, organisaties en particulieren

ONZE MISSIE EN VISIE

Welke ouder wil zijn kinderen niet zien opgroeien tot sterke, gelukkige en trotse moslimvolwassenen? Er zijn vele methoden om onze kinderen de juiste richting in te sturen en het investeren in hun Islamitische identiteit is een van de beste aspecten waar wij ons op kunnen focussen wanneer ze nog jong zijn.

Tegenwoordig is het praktiseren van het geloof een hele uitdaging. De Islam en de moslims zijn het doelwit van negatieve aandacht. Wij hoeven niet uit te leggen dat dit een negatief effect kan hebben op de Islamitische identiteit van de jongeren als zij niet stevig in de schoenen staan. Wanneer de ouders in dergelijke omstandigheden niet investeren in de Islamitische identiteit van hun kinderen dan is het ook geen verassing wanneer de jongeren besluiten om hun geloof niet te praktiseren. Het is om deze reden ontzettend belangrijk dat we onze focus, tijd en energie steken in het opbouwen en ontwikkelen van een sterke Islamitische identiteit. Hierom is Growing Muslim ontstaan. Zoals de naam al aangeeft staat het groeien van het moslimkind centraal in alle aspecten en vooral als het gaat om de Islamitische identiteit. 

Growing Muslim is een non-profit organisatie. Alle inkomsten gaan uit naar het uitbrengen van nieuwe producten, workshops en cursussen. We zijn niet uit op winst, maar juist uit op bewustwording, liefde voor de Islam en het versterken van de Islamitische identiteit bij uw kinderen. Dit doen wij door het geven van workshops, cursussen én het ontwikkelen van Islamitisch educatief materiaal waar de kinderen niet alleen heel veel plezier van hebben, maar ook een heleboel van kunnen leren. Al het materiaal is zelf ontworpen en wordt met heel veel liefde en positiviteit op de markt gebracht. 

Wij bezorgen in Nederland en België

Gratis bezorging vanaf 70 euro

Uitstekende klantenservice

Heb je ons nodig? We zijn er voor je!

100% veilig betalen

Ruim aanbod aan alle bekende betaalmethoden