Winkelwagen

Hoe versterk ik de Islamitische identiteit van mijn kind?

Voor scholen, moskeeën, organisaties en particulieren


VERSTERKEN VAN DE ISLAMITISCHE IDENTITEIT

Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor ouders in de moslimgemeenschap die zich willen inzetten voor de bevordering van een krachtige en gezonde Islamitische identiteit bij hun kinderen en tieners. In het besef van de vele uitdagingen waarmee ouders worden geconfronteerd bij het opvoeden van kinderen in deze moderne tijd, richten we ons op essentiële vragen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen een diepere liefde voor Allah ontwikkelen, met trots hun religieuze overtuigingen uiten en een oprechte toewijding aan het aanbidden van Allah tonen? Deze zorgen worden versterkt door de toenemende secularisatie in de samenleving. Als u zich bezorgd voelt over hoe u de kernwaarden en principes van de Islam kunt overbrengen aan uw kinderen in deze seculiere context, dan is deze workshop op maat gemaakt voor u.

INHOUD VAN DE WORKSHOP

De workshop fungeert als een praktische gids voor moslimouders die betrokken zijn bij het opbouwen van een robuuste en langdurige Islamitische identiteit bij hun kinderen. Het bevorderen van deze identiteit begint bij onszelf als ouders. Door ons eigen geloof te versterken en onze spirituele reis te koesteren, creëren we een vruchtbare basis om onze kinderen te begeleiden bij het ontdekken en waarderen van deze prachtige religie. Tijdens de workshop zullen we diepgaand ingaan op diverse aspecten van het versterken van de Islamitische identiteit van onze kinderen. Onze ervaren docente zal u leiden door deze cruciale onderwerpen en u voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips. Bovendien bieden we u de gelegenheid om vragen te stellen en de dialoog aan te gaan.

ONZE DOCENTE

Asma Bouhotan

Islamitisch theologe

De moeders krijgen les van onze ervaren Islamitisch theologe, godsdienstleerkracht en moeder van twee kinderen, Asma Bouhotan. Ze is de auteur van het boek “De menstruatie in de Islam” en heeft zich gespecialiseerd in positieve Islamitische opvoeding. Ze heeft jarenlange ervaring binnen het onderwijs en het verzorgen van workshops.

ONTWIKKELAARS

Naam Specialisatie
Asma Bouhotan
Islamitisch theoloog

BROCHURE AANVRAGEN

Als moslimouders hebben we de verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan het bevorderen van een sterke en gezonde Islamitische identiteit bij onze kinderen. Door deel te nemen aan deze workshop, krijgt u niet alleen de nodige instrumenten, maar ook de inspiratie om deze taak met vertrouwen en inzicht aan te gaan. Wacht niet langer en schrijf u vandaag nog in voor onze workshop “Hoe versterk ik de Islamitische identiteit van mijn kind?” en neem de eerste stap in de richting van het opbouwen van een stevige Islamitische identiteit voor uw kinderen. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze waardevolle en transformerende ervaring.

  Wij bezorgen in Nederland en België

  Gratis bezorging vanaf 70 euro

  Uitstekende klantenservice

  Heb je ons nodig? We zijn er voor je!

  100% veilig betalen

  Ruim aanbod aan alle bekende betaalmethoden