Winkelwagen

Gratis E-book

Koran memoriseren voor kinderen

Wil je graag je kinderen motiveren om de woorden van Allah te onthouden, maar weet je niet hoe? Of zijn je kinderen al gemotiveerd, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij bieden namelijk een gratis e-book aan over het memoriseren van de Koran voor kinderen. We begrijpen echter dat het niet altijd gemakkelijk is om te beginnen met het memoriseren van de Koran, vooral niet voor kinderen. Daarom hebben we dit e-book gemaakt, om je te helpen bij het proces van het memoriseren van de Koran. Het e-book bevat tips en technieken om het memoriseren gemakkelijker en leuker te maken voor kinderen.

Dus waar wacht je nog op? Download ons gratis e-book en begin vandaag nog met het memoriseren van de Koran. Onthoud dat elk klein stapje in de goede richting telt en dat elke letter die je memoriseert, een beloning van Allah zal opleveren. Dus geef niet op en blijf volharden in het memoriseren van de Koran.

Mock up - E-book Koran memoriseren voor kinderen

Onderwerpen

Belang

Waarom is het belangrijk dat kinderen de Koran memoriseren? Motiveer je kind op de juiste wijze om de te beginnen met memoriseren.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Begin met de juiste voorbereiding zodat de memorisatie wordt vergemakkelijkt

Gezondheid

Je memoriseert de Koran middels je hersenen. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat deze in optimale conditie zijn. Maar hoe doe je dat?

Memorisatie

Na een grondige voorbereiding is het tijd om te beginnen met memoriseren. Maar hoe begin je hieraan? 

Hulpmiddelen

In deze moderne tijd zijn er veel hulpmiddelen die het memoriseren vergemakkelijken. Maar wat zijn deze? 

COPYRIGHT

Op dit e-book rust copyright. Het is zowel Islamitisch als wettelijk gezien niet toegestaan om auteursrecht te schenden. Indien je dit e-book wilt delen met een ander kun je die persoon doorverwijzen naar growingmuslim.nl zodat deze persoon het e-book zelf kan downloaden. Wij geven geen toestemming voor het verveelvoudigen, delen, kopiëren of verspreiden van dit e-book.
Wij bezorgen in Nederland en België

Gratis bezorging vanaf 70 euro

Uitstekende klantenservice

Heb je ons nodig? We zijn er voor je!

100% veilig betalen

Ruim aanbod aan alle bekende betaalmethoden