Ramadan Printables

Het is bijna Ramadan! Een maand vol vreugde en zegeningen. Natuurlijk willen wij dit gevoel ook aan onze kinderen meegeven. Dit kan je doen door o.a. het huis leuk aan te kleden en verschillende Ramadan activiteiten met ze uit te voeren. Het lijkt ons daarom leuk om een aantal gratis printables aan te bieden zodat het huis helemaal in de Ramadan sferen hangt. Wij hebben twee printables beschikbaar gesteld waarvan eentje een leuke Ramadan kalender is. Het kind kan voor iedere dag dat voorbij is een sticker plakken en zo aftellen tot het ‘Eed is. De andere printable betreft een A4 poster waar de du’a op staat bij het verbreken van het vasten.

Ramadan aftelkalender*

Iftar Dua*

*Growing Muslim bezit de copyrights van de printables. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

 

 

Uw review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.